Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η παραίτηση Μαμούγκα από τον Εθνικό που έγινε... talk of the town σχεδόν δέκα μήνες μετά

Ξαφνικά μεγάλη αναγνωσιμότητα απέκτησε από το μεσημέρι της Παρασκευής μια... περσινή ανάρτηση του ThrakiSportS, συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου του 2014.

Πρόκειται για την ανάρτηση με τίτλο "Παραίτηση Μαμούγκα και αλλαγές στο ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης", που αναφερόταν στην παραίτηση του τότε ταμία του ΤΑΑ από την θέση αυτή αλλά και γενικά από το πενταμελές διοικητικό σχήμα.

Για ποιον λόγο αυτή η ξαφνική απήχηση, που οδήγησε μια τόσο παλιά είδηση να μπει μέσα στις δέκα δημοφιλέστερες του ThrakiSportS για το τελευταίο εικοσιτετράωρο, παρά τις πολλές και σημαντικές άλλες που έχουν δημοσιευθεί με σαφώς πιο φρέσκες εξελίξεις;

Η έρευνά μας κατέληξε στο... facebook και σε μια ανάρτηση που έχει κάνει το μεσημέρι της Παρασκευής η Δάφνη Μπιμπισίδου στο προφίλ της, επικαλούμενη εκείνο το παλιό δημοσίευμα του ThrakiSportS και σημειώνοντας: "προς αποκατάσταση της αλήθειας, έτσι, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...".

Γράφει λοιπόν η Δάφνη Μπιμπισίδου:
Γι' αυτούς που ξέρουν, γι' αυτούς τους λίγους που καταλαβαίνουν.... 
Έτσι......για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...τα γραπτά πάντα μένουν. Γι' αυτούς που δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ας αφήσουν τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν υπήρχαν ποτέ κ ας ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Άλλωστε η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης τα λέει όλα. Η ιστορία του καθενός και η προσφορά του, όσον αφορά το βόλεϊ, είναι γραμμένη με ιδρώτα και αίμα στο παρκέ και στις καρδιές των φιλάθλων της πόλης και όχι σε άσπρα χαρτιά με βαρύγδουπους τίτλους.......
Μην το συνεχίζετε όμως, γιατί οι μέρες για τον Εθνικό μας είναι κρίσιμες. Όσο για κάποιους που μιλούν για άτομα όταν αυτά δεν είναι παρόντα, ένα μόνο έχω να πω: Ντροπή........!!!!! Ντροπή όχι για το πρόσωπο, αλλά για το θεσμό.
ΟΠΟΤΕ μας ζητήθηκε, είμασταν εκεί. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε...για κάποιους άλλους δεν ξέρω.....
Αν χρειαστεί, τα υπόλοιπα μετά τη Δευτέρα....


Υπενθυμίζεται ότι η Δάφνη Μπιμπισίδου είναι σύζυγος του Σταύρου Καβαρατζή (παλιού παίκτη του Εθνικού και νυν προπονητή, γνωστότερου όμως από την πολιτική του δραστηριότητα ως περιφερειακού συμβούλου Έβρου και υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη) και μητέρα του Γιάννη Καβαρατζή, που μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό και τον τελευταίο ένα χρόνο αποτελούσε παίκτη της ΓΕΑ.

Προφανώς το κείμενό της σχετίζεται με τις εξελίξεις στα διοικητικά του Εθνικού, που έχει γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου ΤΑΑ το απόγευμα της Δευτέρας. Οι ζυμώσεις είναι πολλές, οι παρασκηνιακές εξελίξεις επίσης και στο πλαίσιο αυτών, προφανώς ακούστηκαν πράγματα που κατά την άποψη της Μπιμπισίδου ήταν αναληθή και απαντώνται από το συγκεκριμένο άρθρο του ThrakiSportS.

Έτσι, εντελώς ξαφνικά, μια περσινή ανάρτηση έγινε ξαφνικά ένα από τα hot topics στην ιστοσελίδα μας...