Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Οι Ξανθιώτες που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής και... πανηγύρισαν τη νίκη του Πανθρακικού

Το ΔΑΚ Κομοτηνής ήταν την Κυριακή γεμάτο κυρίως από οπαδούς του Πανθρακικού. Ωστόσο στην εξέδρα υπήρξαν και ορισμένοι Ξανθιώτες, οι οποίοι όμως δεν τα έβαψαν και μαύρα εξαιτίας της ήττας της Skoda. Το αντίθετο. Χάρηκαν για τη νίκη του Πανθρακικού και βασικά για την σωτηρία του. Και το χάρηκαν για έναν και μόνο λόγο, που ακούει στο όνομα... Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Τούρκος αρχηγός της ομάδας του Πανθρακικού είναι γνωστό ότι κατοικεί στην Ξάνθη μαζί με την οικογένειά του. Έχει περάσει μάλιστα από την ομάδα της Skoda. Εκεί ζει, εκεί έχει τους πιο πολλούς φίλους και κάποιοι από αυτούς πήραν τα αυτοκίνητα, αγόρασαν εισιτήρια και βρέθηκαν ανάμεσα στους Κομοτηναίους στις κερκίδες του ΔΑΚ για να στηρίξουν τον Ντενίζ. "Ήρθαμε για σένα", του έγραψαν πριν την έναρξη του αγώνα στον τοίχο του στο facebook, ανεβάζοντας την ανωτέρω φωτογραφία.

Και τον στήριξαν με τον γνωστό τρόπο, που έγινε κυρίως αντιληπτός στο τέλος, όταν κρατούσαν χαρτόνια με γράμματα που σχημάτιζαν το "Μπαϊκαρά" και το συνόδευσαν από το πλακάτ "είσαι παικταράς και ο καλύτερος μπαμπάς", το οποίο συνόδευσε την περίφημη φωτογραφία του αρχηγού του Πανθρακικού με την κόρη του. Κάτι που συγκίνησε τον Ντενίζ που απάντησε στις αναρτήσεις με ένα λιτό, απλό αλλά απολύτως ειλικρινές "efharisto poli".

Βέβαια, αν ρωτήσεις τι ομάδα είναι τους περισσότερους από τους φίλους του Μπαϊκαρά που έσπευσαν στην Κομοτηνή την Κυριακή, το πιθανότερο είναι να απαντήσουν Skoda. Αλλά από την στιγμή που δεν κρίνονταν τίποτα στον συγκεκριμένο αγώνα για την ομάδα του τόπου τους, έκαναν το μίνι ταξίδι για να στηρίξουν τον φίλο τους...