Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Κίνηση - έκπληξη από Πανόπουλο! Το σποτ της Ξάνθης στη Nova για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!!!

Μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες κινήσεις ο Χρήστος Πανόπουλος, αλλά αυτή τη φορά ξάφνιασε ακόμα και τους μυημένους με το τηλεοπτικό σποτ που ετοιμάστηκε για την συμμετοχή της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και προβλήθηκε ήδη από τη Nova.


Το διαφημιστικό σπορ έχει εικόνες από στιγμές της φετινής πορείας της Ξάνθης, υπό τον ήχο του ύμνου της Ξάνθης ("Skoda ολέο, Ξάνθη ολέο" κλπ). Και κάποια στιγμή εμφανίζεται ένα μικρό παιδάκι μπροστά από το ΟΑΚΑ, στον περιβάλλοντα χώρο, να λέει ότι είναι Skoda Ξάνθη.

Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι το τι λέει, φορώντας μια κόκκινη μπλούζα με το σήμα του Δημόκρiτου που γράφει "Greek Cup Final 2015". Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το τι λέει. Και αν προλάβαμε να ακούσουμε καλά, λέει τα εξής: "Είμαι Skoda Ξάνθη, είμαστε λίγοι, θέλουμε κι άλλους φίλους στον τελικό"!!!

Δηλαδή έκκληση στους φιλάθλους των άλλων ομάδων να στηρίξουν την Ξάνθη στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό; Προφανώς! Σπόντα και προς τους φιλάθλους της Ξάνθης που δεν γέμισαν ούτε καν στον ημιτελικό της πρόκρισης τα Πηγάδια; Ίσως.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη να αγοράσει διαφημιστικό χρόνο και να προβάλει σποτ ενόψει του τελικού (δεν ξέρουμε αν θα το δούμε και σε άλλα κανάλια) θύμισε τις εποχές που έδινε ολοσέλιδες καταχωρήσεις ως "ξένη δημοσίευση" στις αθλητικές εφημερίδες για να προβάλει τις θέσεις του.

Για την ιστορία, το σποτ προβλήθηκε στο ημίχρονο της εκπομπής που μετέδιδε λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, από το Novasports 1.