Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τουρνουά μπάσκετ παλαιμάχων στην Ξάνθη με Κομοτηνή, Σέρρες, Θεσσαλονίκη και… Αλεξανδρή!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης εν όψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Βετεράνων που θα γίνει από τις 22 έως τις 24 Μαΐου στην Βέροια. Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης διοργανώνει τουρνουά Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών το διήμερο 25-26 Απριλίου με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του χώρου.

Στο τουρνουά θα μετέχουν βετεράνοι της ηλικιακής κατηγορίας 40+ με την συμμετοχή πέρα από τον σύλλογο της Ξάνθης, τους βετεράνους της ΑΕ Κομοτηνής, των βετεράνων των Σερρών, και επίλεκτης ομάδας βετεράνων από την Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του παρελθόντος όπως οι Παναγιωτίδης, Σουανίδης, Κουματσιώτης, Γιαννόπουλος ενώ στην άκρη του πάγκου για τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο  γνωστός προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», με την είσοδο να είναι ελεύθερη, και να δίνεται η ευκαιρία σε μπασκετικούς και μη να δούν από κοντά μεγάλες μορφές του παρελθόντος που από την αγάπη τους για το μπάσκετ συνεχίζουν να το υπηρετούν έστω και από τις ομάδες βετεράνων, και σίγουρα θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 25 Απριλίου
17:00 Σέρρες – ΑΕ Κομοτηνή
19:00 Ξάνθη - Θεσσαλονίκη

Κυριακή 26 Απριλίου
11:00 ΑΕ Κομοτηνή - Θεσσαλονίκη
13:00 Ξάνθη - Σέρρες