Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ήττα στο… τσακ για την Ασπίδα στα μπαράζ ανόδου της Α2 Κατηγορίας!

Συγκλονιστική αναμέτρηση στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη με την Ασπίδα Ξάνθης να χάνει για ένα γκολ το ντέρμπι των μπαράζ με τον Δία Πολίχνης, και πλέον στο παιχνίδι με τον Άρη το απόγευμα να κλειδώνει την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους παίκτες του Δία να έχουν το προβάδισμα μέχρι το 15’. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του πρώτου μέρους οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάρουν αυτοί τα ηνία του αγώνα κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 9-8.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δία μπήκαν δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ, αλλά από εκεί και πέρα μέχρι και το 45’ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο, με τους παίκτες της Ασπίδας στο επόμενο δεκάλεπτο να καταφέρνουν να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο το ματς ήταν συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη και στο τέλος να κερδίζει ο πιο… τυχερός με την ομάδα του Δία να παίρνει το τέλος τη νίκη με 21-20.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης περιμένει το μεγάλο παιχνίδι το απόγευμα στις 18:00 κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, εκεί που θα κριθεί και το ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα μετά τον Δία Πολίχνης που θα ανέβει στην Α’2 κατηγορία.

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 7-5, 7-6, 9-8(Ημίχρονο), 9-10, 12-12, 14-14, 16-15, 18-17, 20-21(Τελικό αποτέλεσμα)

Ασπίδα Ξάνθης(Θ. Βαφειάδης): Ρουμελιώτης  1, Γκουντούλας, Ναθαναηλίδης  3, Βαρδάκας  3, Καζαντζίδης 5, Μπέλλιας, Παπαϊωάννου 2, Τσόρδας 5, Ρούφος, Μπρατίδης  1, Νικάκης, Σαλή Ογλού, Τσεσμετζής, Μισαηλίδης, Καίκης, Κολοκούρης

 Δίας Πολίχνης (Στέλιος Υετίων): Χατζηγιαννίδης, Καλούδης, Παπαδόπουλος Σ., Ανδρεαδάκης 5, Λυμπούδης 1, Θαναηλάκης  4, Παράσογλου, Μακέδας Ν. 1, Οικονόμου 1, Όρκας 3, Μπαντής  2, Μακέδας Θ.  1, Μιχάκης 1, Τραϊανός 2, Παπαδόπουλος Ηλ.